Signnieuws

Xaar heeft een van Agfa's UV-drogende inkten goedgekeurd voor gebruik in combinatie met de innovatieve OmniDot 760-printkop van Xaar, die de bedrijven samen hebben ontwikkeld. Agfa Graphics heeft het Xaar-assortiment van UV-drogende inkten voor algemeen gebruik speciaal ontwikkeld om op een efficiënte manier inkjetprints met levendige en lichtechte kleuren te kunnen produceren en duurzame resultaten van een hoge kwaliteit te kunnen bereiken voor een brede waaier aan binnen- en buitentoepassingen, laat Agfa Graphics weten.

De inkt is gebaseerd op hoogwaardige pigmenten met een hoge weerstand tegen verbleking, waardoor ze garant staat voor buitentoepassingen van hoge duurzaamheid. Door de korte droogtijd is een hoge productiviteit mogelijk. De inkt hecht goed en biedt een duurzame krasbestendige finish op een brede range aan harde en soepele substraten, zoals spandoeken, uithangborden, POS-materiaal, autodecoratie, beursdisplays, backlit-materiaal en raamdecoratie.

"Na jaren te hebben samengewerkt aan de ontwikkeling van de Xaar OmniDot 760-printkop was deze goedkeuring de volgende logische stap. Agfa Graphics engageert zich uitdrukkelijk om hoogwaardige inkjetinkten te ontwikkelen, zoals deze UV-drogende inktset voor Xaar. Het spreekt voor zich dat Agfa Graphics heel tevreden is over deze goedkeuring", zei Jan Vangeel, Agfa Graphics VP Inkjet Solutions.

Relevante links: www.agfa.com en www.xaar.co.uk

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.