Signnieuws

Een warm welkom en een reis vol inspiratie en nieuwe kansen in print. Dat is wat Probo, de printpartner voor resellers, biedt op Sign & Print Expo. Daarnaast is er nieuws op logistiek gebied en een sneak preview van het vernieuwde online platform.

Aandacht voor akoestische panelen bij Probo

Naast de bekende hardlopers zoals banners, peesdoeken, folies en panelen, blijft Probo investeren in nieuwe en innovatieve applicaties. Op probo.nl kunnen tegenwoordig ook stickers, labels en etiketten worden besteld, producten waarop een wederverkoper een aardige marge kan maken.

Textieloplossingen

Daarnaast toont Probo onder andere haar textieloplossingen, WalltexPro textielbehang en akoestische panelen. “Innovatieve oplossingen waarmee we onze wederverkopers ingangen bieden in nieuwe marktsegmenten en waar de reseller echt toegevoegde waarde kan leveren”, aldus Jordy de Jong, Customer Success & Event Manager bij Probo.

‘Stiltepoort’

Het effect van de akoestische panelen, die uiteraard printbaar zijn, wordt gedemonstreerd in een zogenoemde ‘stiltepoort’. “We gaan al onze akoestische oplossingen vermarkten onder de merknaam AcousticPro”, vertelt De Jong. “Onze lijn wandbekleding, zoals egaliserend of ‘heavy duty’ behang, krijgt vanaf heden de merknaam WalltexPro mee.”

Akoestische printbare panelen van Probo

Daarnaast toont Probo haar esthetische Outdoor textielframe. Dit ‘blinde’ frame geeft in vergelijking met een standaard buizenframe een bijzonder strakke look op een buitenmuur en heeft 25% meer printoppervlakte dan een buizenframe van hetzelfde formaat.

Eigen bezorgdienst

Op het gebied van logistiek heeft Probo ook het nodige te melden. Het bedrijf richt niet alleen, verspreid over Nederland en België, een aantal ‘hubs’ (afhaalpunten en mogelijkheid tot cross docking) in, maar begint ook met een eigen, anonieme, bezorgdienst. “Om een optimale leveringsbetrouwbaarheid te kunnen garanderen.”

Probo, stand J128

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.