Signnieuws

Als ‘Gold Sponsor’ van Fespa Global Print Expo 2018 maakt fabrikant Aleph van de gelegenheid gebruik om de laatste ontwikkelingen te tonen van zijn LaForte Studio Paper 340 sublimatieprinter.

 

“Je kunt de migratie naar digitaal niet stoppen”, vertelt Alessandro Floridia, bestuurslid van de Italiaanse fabrikant Aleph, in de aanloop naar Fespa 2018 in Berlijn.

LaForte Studio Paper 340

Fespa 2018 is het perfecte platform om de LaForte Studio Paper 340 te presenteren. Een machine die is ontwikkeld om te voldoen aan de vraag naar een oplossing voor sublimatiepapier op een breder formaat. Aangezien de prijs van transferpapier nu is gedaald en de kennis van het gebruik ervan is toegenomen, zijn klanten van mening dat transferprinten beter is dan direct printen, en de LaForte Studio Paper 340 is in staat topkwaliteit te garanderen met lichter en minder duur papier, aldus Aleph.

 

Transferprinten

De fabrikant noemt transferprinten ook interessant om de volgende redenen:
• Transferprinten gebruikt 20 tot 30% minder inkt en er zijn geen additionele kosten.
• Printen gebeurt altijd op dezelfde media (transferpapier), waardoor het niet nodig is nieuwe profielen te creëren voor elke soort textiel.
• De printer blijft schoon.
• Het is mogelijk te printen op een veel bredere range aan stoffen.
• Kijkend naar de kwaliteit wordt het textiel niet voorbehandeld zoals bij direct printen. Het resultaat is strak en professioneel. Ook de kleuren zijn levendiger en er is geen risico dat de inkt afwrijft.

 

De LaForte Studio Paper 340 sublimatie-transferprinter kan een snelheid bereiken tot 600 vierkante meter per uur. De machine is uitgerust met een rotary belt en vacuümsysteem.

Aleph is op Fespa 2018 te vinden in hal 2.1, stand A40.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.