Signnieuws

BV All-up.nl uit Almelo, leverancier van onder andere kranen, ladderliften en hoogwerkers, komt met een geheel nieuw concept voor de Nederlandse markt. Een mobiele kraan annex en hoogwerker bestuurbaar met een BE-rijbewijs.

De K29-34 TS is een kraan met indrukwekkende prestaties. Zo heeft de kraan een haakhoogte van maar liefst 34 meter, een hijslast van 3.5 ton, dit alles gecombineerd met een zijdelings bereik van 29 meter. De combinatie mag gereden worden met een BE-Rijbewijs.

De kraan is in luttele minuten om te bouwen naar een volwaardige hoogwerker met een werkhoogte van 28 meter. De maximale zijdelingse reikwijdte bedraagt dan 21 meter.

Breed inzetbaar
Een van de grote voordelen van het nieuwe concept is dat de wanneer de kraan eenmaal is afgekoppeld, deze volledig inzetbaar is voor kraangebruik , alsmede voor werkzaamheden als hoogwerker. Dit betekent tevens dat de trekker voor allerhande werkzaamheden te gebruiken is.

Zo zijn er met een oplegger diverse materialen te vervoeren tot een totaalgewicht van 4 ton. Dit alles met een BE-Rijbewijs. Natuurlijk is de trekker te gebruiken om personen te vervoeren.

All-Up bouwt diverse kraanmodellen op de nieuwe trekkeroplegger.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.