Signnieuws

De vakbeurs All4Pack Paris wordt volgend jaar in Parijs gehouden van 26 tot en met 29 november 2018. Om tegemoet te komen aan de wensen van de exposanten, is de beurs naar eind november verschoven.

Zoals iedere twee jaar is de All4Pack Paris The global marketplace for Packaging, Processing, Printing & Handling. De verandering van de beursdata is door de deelnemers goed ontvangen, aldus de organisatie, en een groot deel van hen is dan ook alweer aangemeld voor de komende editie.

Kwaliteit en networking

All4Pack Paris 2018 zal in het teken staan van kwaliteit en networking. De beursorganisatie stelt alles in het werk om exposanten en bezoekers op een aangename locatie bij elkaar te brengen. Matchmaking, hosted buyers en een intensieve campagne gericht op het aantrekken van topinkopers uit Europese en Afrikaanse landen staan op het programma.

Standvoorstel

Doordat zoveel exposanten zijn ingeschreven, is er nu al goed zicht op de plattegronden. Bedrijven die zich vanaf nu aanmelden, ontvangen dan ook op korte termijn een standvoorstel, een grote verbetering ten opzichte van eerdere edities. Zo kunnen ook de deelnemende bedrijven eerder beginnen aan de voorbereidingen van de All4Pack Paris.

Bedrijven die een stand willen boeken of een offerte willen aanvragen, kunnen dat rechtstreeks doen via de website www.all4pack.com. Zij kunnen ook contact opnemen met Promosalons, de Nederlandse agent van de beurs.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.