Signnieuws

“Alle seinen staan op groen”, laat beursmanager Peter Vanbrackel van Sign2Com weten. De vakbeurs voor signage en visuele communicatie begint op zondag 19 september in Kortrijk Xpo.

Voor toegang tot Sign2Com (deze foto is gemaakt tijdens de laatste editie in 2018) is geen coronapas nodig, maar bezoekers zullen in de wandelpaden wel een mondkapje moeten dragen.

De Covid-maatregelen op de beursvloer van Sign2Com in Kortrijk Xpo, die plaatsvindt van zondag 19 t/m dinsdag 21 september, zijn samen te vatten in een viertal punten: gezondheidscheck aan de balie (géén vaccinatiebewijs of negatief testresultaat vereist), veelvuldig handen ontsmetten (dispensers overal aanwezig), voldoende afstand houden (anderhalve meter) en mondmaskers dragen in de wandelgangen.

Horecaprotocol

“Op de stands geldt in België het horecaprotocol”, legt Vanbrackel uit. “Iemand die stilstaat of zit en iets drinkt of eet op de stand, mag het mondmasker afdoen.” Het aantal standhouders schommelt rond de 85 en dat is iets lager dan voorgaande edities. “Maar het enthousiasme van de exposanten die er wél bij zijn, is bijzonder groot”, aldus Vanbrackel. “Ook de voorregistratie van bezoekers is volkomen in lijn met wat we gewend zijn. Dat stemt ons positief.”

Seminars

In samenwerking met Roularta worden enkele seminars georganiseerd. Voor het volledige programma klik hier.

De beurs Sign2Com vindt plaats van zondag 19 t/m dinsdag 21 september 2021 in Kortrijk. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot 17.00 uur. Toegang is gratis na online voorregistratie.

Meer informatie? Lees het artikel in Sign+ Magazine nummer 6-2021 of raadpleeg Dossier ‘Sign2Com 2021’.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.