Signnieuws

Four Pees, distributeur van software voor de printindustrie, bundelt de krachten met Pragmeta. Deze samenwerking moet Four Pees positioneren als gespecialiseerde totaalaanbieder van productiviteitsoplossingen voor de brede grafische industrie.

Four Pees is als internationaal distributeur reeds 13 jaar actief in de grafische industrie. Haar portfolio omvat een compleet gamma van softwareproducten, gaande van Web-To-Print, PDF-verwerking, kleurbeheer, vellenoptimalisatie tot aan de RIP. Four Pees verdeelt die producten over de hele wereld, voornamelijk via resellers, consultants en integratoren.

Integratiediensten

Naast de verkoop van softwareproducten, biedt Four Pees sinds een aantal jaren integratiediensten aan als totaaloplossing voor haar klanten, zodat zij hun productie beter kunnen stroomlijnen. Deze diensten worden zowel rechtstreeks aan eindklanten aangeboden als in samenwerking met bestaande resellers en partners.

Peter Claes, zaakvoerder van Pragmeta, helpt al meer dan 10 jaar drukwerkbedrijven met het optimaliseren en automatiseren van de intake en onboarding orders, alsook het optimaliseren en automatiseren van de verdere verwerking. Pragmeta verdeelt en integreert producten, zoals Enfocus Switch en PitStop, callas pdfToolbox en InSoft Imp.

Metaboard

Daarnaast ontwikkelde Pragmeta een eigen order onboarding platform –  Metaboard – dat de job van orderbegeleiders vereenvoudigt door de administratie en productie van orderafhandeling naadloos aan elkaar te koppelen. Zo heeft men op elk ogenblik een duidelijk overzicht van waar de orders zich bevinden in de productie.

Door de samenwerking kunnen de klanten van Pragmeta nu ook steunen op de expertise en bandbreedte van Four Pees. Door het toevoegen van Enfocus Switch en Metaboard aan haar portfolio, zal Four Pees op haar beurt klanten nog slimmere en meer doorgedreven automatiseringsoplossingen kunnen aanbieden. Verder slaan beide partijen de handen in elkaar om Metaboard verder te ontwikkelen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.