Signnieuws

Op zaterdag 28 en zondag 29 september vindt in Amsterdam de zevende editie van het Ambacht in Beeld Festival plaats. Het festival staat in het teken van ambachtelijk meesterschap. Ruim vijftig ambachtslieden uit binnen- en buitenland delen hun kennis en ervaring met het publiek.

Op het festival delen ambachtslieden uit binnen- en buitenland hun kennis en ervaring met het publiek. Foto: Bram Kloos Photography / Ambacht in Beeld Festival

De Passage van De Hallen wordt tijdens het festival omgetoverd tot openbare werkplaats. Op het festival vind je zowel traditionele als moderne ambachten: van glasblazen, diamantslijpen en koper bewerken tot airbrush painting en calligraffiti. Er zijn demonstraties en toegankelijke workshops voor alle leeftijden. Voor studenten, professionals en andere geĂ¯nteresseerden biedt het evenement verdiepende masterclasses door internationale meesters.

Toegang

Het festival vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang tot het festival is gratis. Via de website van het festival zijn vanaf 1 september tickets voor de workshops en masterclasses te bestellen.

Foto: Bram Kloos Photography / Ambacht in Beeld Festival

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.