Signnieuws

America Digitaal Druk is tien jaar sponsor van ZZ Leiden Basketbal, de kersverse kampioen van Nederland. De printspecialist zorgt voor een passende ‘look and feel’ van de club, in de hal en op de bus.

Ook de spelersbus heeft America Digitaal Druk voor ZZ Leiden onder handen mogen nemen.

De afgelopen tien jaar heeft America Digitaal Druk een mooie stempel kunnen drukken op de Vijf Meihal, de thuisbasis van ZZ Leiden. “Samen met fotograaf Mike van Bemmelen en de organisatie van ZZ Leiden zorgen we er elk jaar voor dat ‘de Schuur’ aangekleed wordt met indrukwekkende foto’s. Het resultaat: een nagenoeg onneembare vesting waar ZZ Leiden al op voorsprong staat zodra de tegenstander binnenkomt”, aldus America Digitaal Druk.

Banieren en vloer

Elk seizoen worden nieuwe spelersbanieren gemaakt, geprint op brandwerende banners, en gemonteerd in Matrix Frames. Ook de speelvloer van ZZ Leiden is in de stijl van de club en hoofdsponsor. Het ontwerp is uitgewerkt op vinyl met een hightack lijmlaag voorzien van een textured anti-slip laminaat. Slijtvast en geschikt om te reinigen.

Banieren in de thuisbasis van ZZ Leiden.

Spelersbus

Ook de spelersbus heeft America Digitaal Druk voor ZZ Leiden onder handen mogen nemen. Hiervoor is een hoogwaardig vervormbare kwaliteitsfolie van 3M toegepast, voorzien van vervormbaar laminaat . De ramen zijn voorzien van 3M Contravision. De folie is geprint met ecosolvent inkten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.