Signnieuws

Antalis organiseert voor de tweede keer de Antalis Interior Design Award. Hiervoor komen interieurdecoratieprojecten in aanmerking die zijn gemaakt met Antalis producten, onder het motto ‘Print your imagination’. Inzenden kan tot eind januari 2020.

Antalis organiseert de Antalis Interior Design Award 2019.

Om creatieve talenten te stimuleren en meer bekendheid te geven, heeft Antalis de Antalis Interior Design Award in het leven geroepen; een wedstrijd geheel gericht op interieurontwerp. De eerste editie in 2017 was volgens Antalis een groot succes, met 350 ingezonden projecten uit 29 landen. Ook in de editie van 2019 streeft de Antalis Interior Design Award ernaar het perfecte platform te zijn om verbeelding, vindingrijkheid en kunstzinnige uitingen tot leven te laten komen.

Meedoen

Om mee te doen, kunnen architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders, ontwerpscholen en studenten tot 31 januari 2020 hun beste project insturen waarbij ze minimaal één product van Antalis uit de visuele communicatiecatalogus gebruiken. De wedstrijd beloont de mooiste projecten die sinds 2018 afgerond zijn of nog in een afrondingsfase zijn. Professionals die mee willen doen kunnen zich aanmelden voor een van de volgende vijf categorieën: Hospitality, Retail, Office, Home en Public building.

Beoordeling

Een internationale jury gaat de projecten beoordelen en de meest creatieve projecten selecteren. De belangrijkste criteria zijn originaliteit en vindingrijkheid. Uiteindelijk zullen negen winnaars worden uitgekozen, die maart 2020 op Fespa Madrid bekend worden gemaakt. Alle ingestuurde projecten verschijnen bovendien op de Antalis Award Gallery en maken met ‘likes’ kans op een publieksprijs.

3D-ontwerp

Antalis biedt professionals en ontwerpscholen daarnaast de mogelijkheid een 3D-model van een werkplek in te dienen waarbij ze gebruik moeten maken van oplossingen uit de visuele communicatiecatalogus van Antalis.                                    

Nieuwe prijzen

Antalis heeft twee nieuwe prijzen toegevoegd: The Textile en Architectural films awards. Deelnemers die textielproducten van Antalis gebruiken in hun projecten of bouwkundige folies van Antalis kunnen eveneens hun inzending insturen en zich aanmelden voor een van de twee awards.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.