Signnieuws

Tijdens de Vakdag Print & Sign op 6 februari in Nieuwegein lanceert Antalis de voorraadmanagementmethode Easystock die garandeert dat de voorraad op de juiste plaats is op het juiste moment.

Antalis Easystock.

Easystock is een digitale voorraadmanagementmethode van Antalis die speciaal is ontwikkeld voor gebruikers van papier, visuele communicatie producten en verpakkingsmaterialen. Het is ontworpen om het voorraadbeheer van artikelen met een hoge omloopsnelheid – de zogenaamde hardlopers – te automatiseren. Deze producten worden bij de klant opgeslagen, maar zijn nog eigendom van Antalis.

Hoe werkt het?

  1. De klant neemt producten uit de reeds aanwezige Easystock voorraad en registreert het verbruik op de website of via de app. Pas dan gaat het normale facturatieproces van start.
  2. De voorraadniveaus worden online bijgewerkt en direct aangepast. Aanvulling van de Easystock voorraad start automatisch zodra het kritische minimum wordt bereikt, de nieuwe goederen worden vervolgens verzonden vanuit het Antalis magazijn.
  3. De klant keurt de goederenontvangst met één klik goed en de Easystock voorraad wordt direct aangevuld.

Ontzorgen

Sander Seijsener, Market Manager Digital van Antalis Benelux: “Easystock ontzorgt en bespaart kostbare tijd. De service helpt kosten te verlagen en garandeert dat de juiste voorraad op de juiste plaats is op het juiste moment. Ideaal voor grafische dienstverleners, geïntegreerde reproductiecentra, digitale drukkers, offsetdrukkers en drukkers voor visuele communicatie, zeefdrukkers of zelfs bij industriële verpakkers.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.