Signnieuws

Antalis organiseert de Interior Design Award. Hiervoor komen interieurdecoratieprojecten in aanmerking die zijn gemaakt met Antalis Coala producten.

Antalis nodigt architecten, interieurontwerpers, studenten en andere creatieven uit om hun mooiste interieurdecoratie, gemaakt met Antalis Coala producten, in te zenden voor 31 december a.s.

Twee categorieën

Antalis maakt bij deze award onderscheid in twee categorieën projecten:
1) Gerealiseerde of lopende projecten van professionals (in hotels, restaurants, winkels, kantoren, woningen en openbare ruimtes)
2) Projecten met een 3D-ontwerp (Antalis biedt 3D-modellen (hotel, winkel, kantoor) aan die volledig moeten worden aangekleed met producten uit de Coala-catalogus van Antalis).

Een jury, onder leiding van scenograaf/museograaf François Confino en bestaande uit internationale spelers uit de designwereld, beoordeelt de inzendingen. De beste creaties maken kans op media-aandacht in vakbladen Wallpaper en Intramuros (categorie 1) of een geldprijs (categorie 2).

Publieksprijs

Ingestuurde werken worden gepresenteerd op award-website en maken met ‘likes’ kans op een speciale publieksprijs. De beste projecten worden ook meegenomen in The BOOK, waarin de beste projecten worden samengebracht. Deze uitgave wordt verspreid onder belangrijke spelers in interieurdecoratie.

Inzenden kan tot 31 december 2017.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *