Signnieuws

Antalis, distributeur van visuele communicatieoplossingen, lanceert Coala Coversafe, een zelfklevende transparante film met antimicrobiële eigenschappen.

Coala Coversafe is een antimicrobiële zelfklevende beschermende folie.

“Antalis garandeert de continue veiligheid onder alle omstandigheden en op alle oppervlakken dankzij een revolutionaire gepatenteerde technologie met minerale keramische microsferen, ontwikkeld door het Franse bedrijf Pylote”, staat in het persbericht.

‘Baanbrekend’

Antalis: “Door gebruik te maken van de baanbrekende technologische eigenschappen van minerale keramische microsferen, biedt Coala Coversafe 24/7 drievoudige bescherming tegen virussen (inclusief coronavirus 229E, seizoensgriep, gastro-enteritis…), bacteriën, gisten en schimmels.”

Testperiode

Het product heeft volgens Antalis een testperiode van vier jaar doorlopen, bestendigt op de lange termijn een stabiele en permanente werking zonder verlies van effectiviteit. Coala Coversafe is gemakkelijk te onderhouden en kan worden gereinigd met elk gebruikelijk reinigingsproduct (zeep, bleekmiddel, desinfectiemiddel) zonder enige vorm van achteruitgang van de antimicrobiële werking. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.