Signnieuws

Apa op Wetec

Apa stelt op Wetec in Stuttgart- van 30 januari t/m 1 februari – een aantal nieuwe zelfklevende materialen voor aan het publiek. Zoals de snijfolie Premium 610, nieuwe T-shirt film en schoolbordeffecten.

Apa Truckfolie bestaat al een kwart eeuw en is nog altijd veelgebruikt.

De fabrikant van Made in Italy zelfklevende materialen besteedt op de beurs ook aandacht aan het 26-jarig jubileum vieren van Apa Truck, dat volgens de fabrikant nog altijd een in de markt zeer gewaardeerde zelfklevende film voor vrachtwagendekzeilen.

Innovaties

De nieuwe snijfolie Premium 610 is volgens de fabrikant gemakkelijk te snijden, pellen en aanbrengen en voorzien van gekanaliseerde sterke lijm en hoge conformiteit . De folie is verkrijgbaar in 16 glanzende, 2 matte en 1 gemetalliseerde afwerking.

T-shirt

Als nieuwe T-shirtfilm introduceert Apa een serie met SubliStop-technologie, voor decoraties die op lage temperatuur moeten worden aangebracht op sportshirts. De SubliStop-films, extra dun en niet te voelen, maken volgens Apa een barrière tegen de kleuren van het weefsel aan, waardoor de oorspronkelijke kleur ongewijzigd blijft met een uitstekende dekking, zelfs op bedrukte shirts.

Schoolbordeffect

Ten slotte zijn er de nieuwe schoolbordeffecten die op Wetec worden gepresenteerd. Het betreft twee materialen, ontworpen voor het maken van schoolborden en beschrijfbare wanden met respectievelijk markeerpennen en krijtjes. Beide films zijn eenvoudig aan te brengen, te beschrijven en schoon te maken.

Apa is op Wetec te vinden in hal 3, stand 3E64

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.