Signnieuws

APA Spa komt met de APA Wall Film, speciaal ontwikkeld voor het maken van 'murales'-achtige decoraties op moeilijke muren.

Het folietype 'murales' AP/990-WL is een witte Cast film ontworpen om te hechten op onregelmatige muren en wanden. Om de beste adhesie op de muur te krijgen, dient de zelf-klevende film met hete lucht en met de bijbehorende applicatierollers te worden aangebracht. De film is geschikt voor printers met solvent-, ecosolvent- en UV-inkten. De hechting van de folie hangt af van de eigenschappen van de muur waarop het wordt aangebracht. De dikte van de folie is 60 micron.

Bijbehorende laminaten
De bijbehorende laminaten L/991-WL (glanzend) en L/981-WL (mat) zijn transparante cast laminaten met hoge vervormbaarheid, speciaal ontworpen voor AP/990-WL folie. Gecombineerd met de geprinte film maakt het de applicatie eenvoudiger en geeft het bescherming tegen krassen. De dikte is 60 micron.

Accessoires
Met het gebruik van een hittepistool is de folie gemakkelijk verwijderbaar en laat het geen lijmresten achter op het oppervlak. Als accessoires zijn er twee applicatierollers, specifiek voor het aanbrengen van de muurfolie op 50 millimeter en op 30 millimeter. Ook de thermometer met infrarood laser en 'bright'-screen leesscherm met led-illuminatie zijn handig, aldus de producent.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.