Signnieuws

Aqua Drolics neemt per 1 juli 2022 Blowups uit Heijen over. Met deze overname bundelen de bedrijven hun krachten om hun positie in de visuele communicatiebranche verder uit te bouwen.

blowups 2

Aqua Drolics is een grote speler in de Leisure Branche op het gebied van polyester waterspeelproducten voor kinderzwembaden. Blowups, opgericht in 1990, realiseert dagelijks met een team van zestien vakmensen de meest uiteenlopende 3D-producten. Dat zijn maatwerk blowups, zoals reclame ‘characters’, speeltoestellen, kunstwerken, interieurobjecten, industriële polyester producten enzovoort.

Stokje overdragen

Roel Rasker heeft Blowups ruim dertig jaar geleden opgericht samen met zijn broer Hub. Samen hebben ze van hun hobby een goedlopend bedrijf weten te maken. Nu dragen zij het stokje overdragen aan Eric de Graauw, de Managing Director van Aqua Drolics. De Graauw gelooft in het succes van Blowups. “Beide bedrijven kunnen zich door de synergiën verder ontwikkelen en hierdoor hun klanten nog beter bedienen. Blowups heeft een uitstekende reputatie en ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf een belangrijke aanvulling zal zijn op Aqua Drolics.”

blowups

Jarenlange kennis

Roel Rasker voegt toe: ”We opereren in verschillende markten, maar zijn productietechnisch een krachtige combinatie van jarenlange kennis en kunde. De missie om mooie dingen te maken blijft. Tussen Blowups en Aqua Drolics bestaat een mooie samenwerking en ik heb dan ook veel vertrouwen in de toekomst van beide bedrijven.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.