Signnieuws

Print- en zeefdrukbedrijf De Groot en Klein heeft in het zicht van haar 50-jarig bestaan geïnvesteerd in de toekomst. De nieuwste aanwinst is een Océ Arizona 550GT.

De basis van de Groot en Klein werd in 1961 gelegd met de start van een zeefdrukkerij in hartje Amsterdam. Vandaag de dag biedt de Groot en Klein een breed scala aan applicaties aan. Niet alleen op het gebied van printen, maar ook in zeefdruk; het grafisch bedrijf beschikt over drie enorme multi-color zeefdrukstraten tot een formaat van 165×265 cm.

Capaciteit
Om in te spelen op de snelle ontwikkelingen in de printwereld is onlangs een Océ Arizona 550GT aangeschaft. In het bedrijf stond al een Océ Arizona 250GT, voor het beprinten van onder meer plaatmateriaal. "Omdat de bestaande Océ Arizona printer een flinke impuls heeft gegeven aan het aantal klantopdrachten werd er gezocht naar een mogelijkheid om de bestaande productiecapaciteit verder op te voeren. Een voorwaarde daarbij was dat we de fotografische kwaliteit van de bestaande Océ Arizona 250GT konden behouden", aldus de eigenaren Alex Koopman en Jurgen de Groot.

Wit
Met de nieuwe machine kan een productiesnelheid worden gerealiseerd van ruim 60 vierkante meter per uur. Bovendien beschikt de Arizona 550GT over de mogelijkheid voor het gebruik van witte inkt, waarmee applicaties met een transparante of gekleurde ondergrond ook goed van een print kunnen worden voorzien.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.