Signnieuws

Het Belgische Art Nzo houdt op donderdag 31 oktober een open dag op het hoofdkwartier in Bree. Het signbedrijf demonstreert dan onder andere de onlangs aangeschafte grootformaat Massivit 3D-printer.

De Massivit 3D-printer maakt bijvoorbeeld kegels. Foto: Art Nzo

Zaakvoerder Twan Kerckhofs laat in zijn atelier/signbedrijf zien waartoe de Massivit 3D-printer in staat is en geeft tekst en uitleg bij de technologie. Slechts een kleine 130 bedrijven over de hele wereld heeft de 3D-grootformaatprinter in zijn machinepark. Art NZO is één van de vier in de Benelux met het apparaat.

Twan Kerckhofs, de zaakvoerder, zoals ze in België zeggen.

Rondleiding

De rondleiding in het signbedrijf in Bree, een plaats net over de grens bij Roermond en Weert, bestaat uit een korte presentatie van signwerkzaamheden van Art NZO, een demonstratie van de 3D-printer, een bespreking van de al afgewerkte modellen en de verdere mogelijkheden. Ook is er ruimte voor vragen. Daarnaast is er het Art N Café met hapjes en drankjes voor de gasten, waar medewerkers klaar staan om eventuele verdere vragen te beantwoorden.

Tijdvakken

Om alles in goede banen te leiden, vraagt Kerckhofs geïnteresseerden om zich in te schrijven voor de ‘VIP-dag’ op donderdag 31 oktober in een van de volgende tijdvakken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt:

-09.00 – 10.30 uur
-10.30 – 12.00 uur
-13.00 – 14.30 uur
-15.00 – 16.30 uur
-16.30 – 18.00 uur
-18.00 – 19.30 uur

Aanmelden kan via info@artnzo.be of bellen via +32 89 466 775.
Art Nzo is gevestigd op de Herenstraat in Bree. Art Nzo is ook via Facebook bereikbaar.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.