Signnieuws

De Asphalt Art-outdoorfolie wordt opnieuw op de markt gebracht. Patenthouder Andreas Schmich heeft een overeenkomst gesloten met 3M Deutschland GmbH.

Asphalt Art.

De licentieovereenkomst met de met de firma Continental Grafix AG voor de productie en verkoop van de gepatenteerde Asfaltfolie is beëindigd, zo laat Schmich weten. In samenwerking met 3M Deutschland GmbH, de producent van de gepatenteerde Asfaltfolie, start Asphalt Art Germany UG opnieuw met de focus op met het merk ‘Asphalt Art’. “Voor mij was het een kwestie van tijd dat de originele gepatenteerde klassieker Asphalt Art opnieuw op de markt zou komen”, aldus Schmich.

Ontwikkelingen

Asphalt Art heeft voor het materiaal gekozen voor de nieuwste ontwikkelingen. Het product met de bekend 3M-kwaliteit, dat uitstekend te bedrukken is, zal in drie rolvarianten leverbaar zijn.

Onder de merknaam ‘Asphalt Art’ zullen de volgende drie varianten op de markt komen: B 1,22 m x 5m1, B 1,22 m x 10m1, B 1,22 m x 45,7m1.

Asphalt Art Asfaltfolie wordt beschermd door een Europees patent onder nummer EP 1 677 975 B1 en kan alleen geleverd worden via Asphalt.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.