Signnieuws

Avery Dennison heeft haar assortiment uitgebreid met drie nieuwe wrapping-filmkleuren, een nieuwe optie voor lakbescherming en een uitgebreid assortiment films voor autoruiten.

De nieuwe kleuren in het assortiment zijn SWF Gloss Metallic Fun Purple, SWF Gloss Metallic Passion Red en SWF Satin Metallic Energetic Yellow.

Bescherming

Voor gebruikers die de verf van hun voertuig willen beschermen, lanceert Avery een Pure Defense Series. Oliver Guenther, senior director Marketing en Channel Strategy: “Onze premium Supreme Protection Film XI (SPF-XI) is een uitstekende optie voor schadepreventie, met een ‘self-healing’ topcoating op kamertemperatuur en een UV-bestendigheid tot 10 jaar. Het is ook duurzaam tot 8 jaar op verticale oppervlakken.”

Zon

Ook is er de nieuwe Avery Dennison Automotive Window Films-portfolio; drie verschillende reeksen voor bescherming tegen de zon. Oliver Guenther: “Alle films in deze bereiken laten installateurs toe om de juiste lichttransmissieniveaus voor hun specifieke toepassing te selecteren. “

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.