Signnieuws

Avery Dennison Graphic Solutions voegt natuurlijke handgemaakte zelfklevende materialen toe aan haar portfolio voor interieurtoepassingen, door de samenwerking met Organoid Technologies.

Met dit strategisch partnerschap wordt Avery Dennison Graphics Solutions de enige distributeur van zelfklevende natuurlijke oppervlakken van Organoid voor de grafische industrie in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMENA).

Authentiek

Avery Dennison Organoid Natural Surfaces biedt authentieke handgemaakte materialen met een zelfklevende achterkant en levert unieke en op de natuur geïnspireerde ontwerpmogelijkheden voor interieur. Allemaal met directe hechting op oppervlakken variërend van gladde, gepleisterde en geverfde muren tot betonnen oppervlakken en ramen.

Alle zintuigen

Door gebruik te maken van natuurlijke grondstoffen, bieden de Organoid-producten een ervaring die bijna alle zintuigen aanspreekt. Het oppervlak is onbehandeld, waardoor de natuurlijke geuren behouden blijven. De productlijn opent volgens Avery nieuwe mogelijkheden en stelt ontwerpers en signmakers in staat om buiten naar binnen te halen.

Zeven variaties

Hotels, kantoren en huizen kunnen een op de natuur geïnspireerd thema creëren door te kiezen uit zeven verschillende natuurlijke oppervlakken (Skellett Leaves, Rose Petals, Sunflowers Petals, Moss Bright Green, Moss Dark Green, Mountain Hay + Marguerites, Original Alpine Hay). Alle materialen worden zoveel mogelijk geproduceerd met biologische en regionaal geproduceerde grondstoffen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.