Signnieuws

Avery Dennison Graphics Solutions lanceert een nieuwe Digital Wall Film portfolio, inclusief drie getextureerde permanente muur vinylsoorten: Canvas, Stone en Stucco.

Avery_ADPR322d_628127 (Large)

 

De nieuwe MPI 8000 Wall Film serie is bedoeld voor snelle, aanpasbare en creatieve muur vinyl printapplicaties. Niet-getextureerde films zijn verkrijgbaar met een permanente lijm, een Easy Apply optie en een verwijderbare kleeflaag.

Muurgraphics

“Met het nieuwe Avery Dennison Digital Wall Films portfolio kunnen klanten dynamische muurgraphics creëren met een diversiteit aan texturen voor interieurs, retaildoeleinden en  applicaties voor (vak)beurzen”, zegt Oliver Guenther, marketingdirecteur Avery Dennison Graphics Solutions Europe.

Textuur

“Onze wall vinyl is gemakkelijk aan te brengen en biedt een heel nieuw spectrum aan creatieve Avery_ADPR322b_527127 (Large)mogelijkheden, inclusief beprintbare films met een canvas-, steen- of pleisterwerktextuur. De printkwaliteit op ons materiaal zorgt ervoor dat er geen dure, natuurlijke materialen of decoratietechnieken hoeven te worden ingezet: wij geven wall graphics een nieuwe dimensie.”

De wall vinyl printing MPI 8000 films zijn beprintbaar met solvent, eco-/mild-solvent, latex en UV-inkten. Ongeprint hebben de – getextureerde en niet-getextureerde – films een duurzaamheid tot vier jaar.

PPP Nederland

“De MPI 8000 films printen prachtig met uitstekende kleurhelderheid en -verzadiging”, vertelt Eduard Hoogendijk van PPP Nederland. “We hebben alle drie texturen geprint voor onze stand op Fespa in Amsterdam en we zijn onder de indruk van qua lichtval en de texturen geven een extra dimensie aan de prints.”

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.