Beursnieuws

Onder het motto ‘Everywhere You Look’ neemt Avery Dennison deel aan Fespa, waar het zijn laatste ontwikkelingen toont. Zoals de meest recente kleuren en het signportfolio dat voldoet aan Reach. 

??????????????Standbezoekers kunnen de nieuwe Avery Dennison Colour Swatch app ontdekken, meer te weten komen over de voordelen van het serviceprogramma en een overzicht krijgen van het complete digitale aanbod. De nieuwe Supreme Wrapping Film kleuren worden voor het voetlicht gebracht, evenals de nieuwe Conform Chromes.

Andere producten die te zien zijn, zijn de QM 5500 Translucent Films en de nieuwe digitale films MPI 2804EA, MPI 3026 Supertack en SF100 Ultra Clear.

REACH

Nog een highlight is het signportfolio van Avery Dennison dat aan Reach voldoet. Daaronder vallen nu ook alle materialen van 500 Event Film tot de premium 900 Super Cast films en Supreme Wrapping Film.

Live demonstraties

In verschillende ‘Here for You zones’  kunnen bezoekers de mogelijkheden ontdekken wanneer ze werken met producten van Avery Dennison voor indoor, outdoor en voertuigtoepassingen. Een live demonstratie wordt gegeven met de Galileo weeding machine in combinatie met de 777 Cast Film en MPI 2804EA.

Avery Dennison, hal 6, stand T105

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.