Signnieuws

Het thema van de 2018 AWA Global Release Liner Industry Conference & Exhibition in Amsterdam luidt: ‘Voice of the Customer’. 

Deze AWA Conferentie staat gepland op 14 tot en met 16 februari in Amsterdam. Experts geven presentaties over zelfklevende materialen (labels, tapes en folies).  Deze experts worden samengebracht met montagespecialisten en andere gebruikers van deze materialen om de groei- en uitbreidingsmogelijkheden te bespreken.

Avery Dennison

De key note presentatie wordt verzorgd door Jeroen Diderich, Vice President &
General Manager EMEA, Avery Dennison. Wereldwijd een bekende producent in drukgevoelige technologie voor de labelmarkt, zelfklevende films, tapes, medische en andere segmenten. Diderich deelt zijn inzichten baanbrekende veranderingen en duurzaamheid.

Blomsma Print & Sign

Tijdens de conferentie staat ook de ‘stem van de klant centraal’, oftewel ‘Voice of the Customer’. Ron Teeuw van Blomsma Print & Sign is een vertegenwoordiger van een van die stemmen.  Het onderwep van zijn presentatie luidt: ‘Release Liners in Print & Sign – are there needs for improvement?’

Bekijk hier het volledige AWA Global Release Liner Industry Confernce & Exhibition programma en de mogelijkheid tot inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.