Signnieuws

Océ heeft de High-Tech Systems Action Award in de wacht gesleept voor de CrystalPoint Technologie. Deze vinding combineert de materiaalkundige eigenschappen van toner met de voordelen van inkjet.

Océ kreeg de erkenning voor zijn CrystalPoint technologie. Deze vinding combineert de goede materiaalkundige eigenschappen van toner met de voordelen van inkjet. De Océ ColorWave 600 is het eerste product uit Venlo dat de nieuwe technologie gebruikt.

 

Knikkers
Dit breedformaat kleurensysteem – door de tonerballetjes die erin zitten ook wel 'knikkerprinter' genoemd – bedient niet alleen het traditionele segment voor technische documentatie, maar ontsluit ook nieuwe, meer grafische domeinen voor Océ, waaronder die voor reclameposters in winkels.

De jury verkoos de inzending van het Venlose bedrijf boven de nominaties van OTB Solar en Tomtom. De prijs is een initiatief van het High-Tech Systems Platform en bedoeld om branchegenoten te erkennen voor een uitzonderlijke prestatie. Het gaat daarbij om zowel technische innovatie als om opmerkelijk marktsucces.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.