Signnieuws

Axaio software – ontwikkelaar van oplossingen voor workflows voor PDF-bestanden – heeft MadeToPrint en MadeForLayers voor Adobe’s InDesign-versie 2021 beschikbaar gemaakt.

Er zijn de nodige nieuwe functies en verbeteringen in Adobe InDesign 2021, zoals een gestroomlijnd beoordelingsproces met nieuwe revisietools, intelligente scèneherkenning voor een flexibelere tekststroom en het gebruik van HSB-kleurwaarden in plaats van RGB-conversie, lay-outs, afbeeldingen en tekstontwerpen voor print en digitaal.

Compatibel

“We zijn des te blijer dat ook de producten MadeToPrint (Standard en Auto) en MadeForLayers van axaio direct compatibel zijn met Adobe InDesign 2021”, aldus Axaio software in een persbericht. MadeToPrint is een plug-in voor onder andere Adobe InDesign om printuitvoerprocessen te automatiseren. Dit wordt bereikt door afdrukinstellingen te standaardiseren, meerdere uitvoerstappen samen te voegen en consistente uitvoerresultaten te garanderen met behulp van een verscheidenheid aan controle-opties. MadeToPrint optimaliseert outputprocessen, wat de outputbetrouwbaarheid aanzienlijk verhoogt en de productietijd verkort.

Eenvoudiger

MadeForLayers is een plug-in voor onder andere Adobe InDesign, die de verwerking van documenten met een groot aantal lagen aanzienlijk vereenvoudigt. Met MadeForLayers worden verschillende lagen gecombineerd in laagweergaven om documentversies, zoals een regionale, technische of taalspecifieke versie, met een enkele muisklik weer te geven – duidelijk en beknopt. Fouten worden tot een minimum beperkt en waardevolle lay-outtijd wordt bespaard omdat de gemaakte laagweergaven kunnen worden hergebruikt. MadeForLayers is ook opgenomen als een geïntegreerde functionaliteit in MadeToPrint voor de geautomatiseerde uitvoer van laagweergaven in verschillende exportformaten, bijvoorbeeld pdf.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.