Signnieuws

Azon Matrix Monsterjet brengt nieuwe industriële toepassingen in digitaal printen. Monsterjet richt zich op direct-to-shape-productprints en interieurdecoratie op objecten met een hoogte 92 cm.

De machine print rechtstreeks op koelkast, oven, vuilnisbakken, bloemenvazen ​​en op een grote verscheidenheid aan industriële producten. Het apparaat wordt geleverd met optionele bedafmetingen van 590 mm x 1200/1800 mm, 1100 mm x 1200/2500 mm. Met mogelijkheid om specifieke industriële state-of-the-art, op maat gemaakte OEM-printapparatuur te ontwikkelen.

Creativiteit

De serie breidt de productiviteit en creativiteit uit door direct op elk type materiaal te printen, zoals ABS, polycarbonaat, TPU, PVC, hout, steen, glas, canvas, keramiek, aluminium en bovendien ADA- en braille 3D-printen en printen op cilindrische objecten. “Volledig uitgeruste Azon RIP-software en flexibele, ftalaatvrije inkt met EN 71-3-certificaat zorgen voor kwaliteitsdruk en veilig gebruik op verschillende toepassingen afkomstig van de kindermeubel- en speelgoedindustrie en in het algemeen de laagste inktkosten per m2. De veelzijdigheid van witte inkt als basis voor een CMYK-laag met hoge dichtheid levert ongebruikelijke en creatieve texturen op alle materialen”, aldus Azon.

Over Azon
Azonprinter is een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in Kroatië, met een lange traditie in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van de nieuwste informatietechnologie in de digitale industrie. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar aanwezig op de markt door een grote verscheidenheid aan apparatuur te produceren voor de sign- en printindustrie. Het bedrijf heeft meer dan 40 distributeurs over de hele wereld

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.