Signnieuws

De in januari van dit jaar gelanceerde Azon Matrix UV-led vlakbedprinter wordt op Fespa 2017 in Hamburg getoond door fabrikant Azonprinter.

Deze industriële printer kan producten en materialen van maximaal 200 mm hoog van een opdruk voorzien. Tevens is er de mogelijkheid om cilindrische en kegelvormige objecten te beprinten dankzij de Azon Rotax adapter.

Modellen

De Azon Matrix printer is beschikbaar in drie modellen vlakbed: S (700×1900 mm), M (700×2500 mm) en L (1200×3300 mm). Er kan worden gekozen uit drie printtechnologieën die Azonprinter aanbiedt: DTG (Direct-To-Garment), DTS (Direct-To-Substrate) en UV-Led.  Hierdoor kunnen gebruiker hun productiviteit en creativiteit uitbreiden en direct printen op materialen zoals PET, ABS, polycarbonaat, TPU, hout, steen, glas, canvas, keramiek, aluminium, leer en textielsoorten zoals zijde, katoen, denim, leer en polyester.

Specificaties

De machine is uitgerust met nieuwe TurboJet inkten en CMYK + wit + glans configuratie in een 500 ml bulkinktsysteem. Er is een veiligheid ingebouwd die automatisch de mediadikte meet, zodat de printkop niet wordt beschadigd. Een vacuümsysteem met meerdere zones houdt zacht en dun materiaal op zijn plek.

De resolutie waarin de Azon Matrix print is 2.880 dpi. Tijdens Fespa 2017 in Hamburg kunnen bezoekers kennismaken met deze vlakbed UV-led inkjetprinter op de Azonprinter stand in hal A1, stand A65.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.