Signnieuws

De Kroatische printerfabrikant Azonprinter lanceert op Fespa Berlijn een vlakbedprinter voor leer, de Azon Leather Matrix.

Met live demonstraties kunnen bezoekers aan Fespa 2018 printoplossingen zien op een breed scala van substraten. De toepassingen breiden zich uit naar segmenten woondecoratie, interieurontwerp, leer- en speelgoedindustrie.

De Azon Matrix industriële serie biedt UV-LED inkjetprintoplossingen met optionele tafelformaten van 700×1900 mm/700×2500 mm/1200×3300 mm. De Azon Matrix-reeks print rechtstreeks op bijna elke type materiaal, zoals ABS, polycarbonaat, TPU, PVC, hout, steen, glas, canvas, keramiek, aluminium, maar kan ook braille printen en printen op cilindrische objecten.

Première

De Azon Leather Matrix beleeft in Berlijn zijn première. Deze industriële inkjetprinter is gespecialiseerd in het rechtstreeks beprinten en decoreren van echt leer en kunstleer, met een resolutie van 2880 dpi en een hoge inktbestendigheid. Met de geïntegreerde vaste vacuümtafel zijn volgens de fabrikant continue kwaliteitsprints mogelijk zonder tussenkomst van de operator en is het een geschikte machine voor leerfabrikanten, modeontwerpers en producenten van lederen accessoires.

UV Azon Matrix

De UV Azon Matrix, die voor het eerst op Fespa Digital in 2017 werd gepresenteerd, wordt nu geleverd met Azon TurboJet-inkten en kent nog een aantal vernieuwingen, zoals de Azon RIP-software en inkt met EN 71-3-certificaat.

Azonprinter en zijn Duitse partner Modico zijn op Fespa Berlijn te bezoeken op drie plekken: hal 4.2, stand B54; hal 3.1, stand B70; hal 3.2, stand C60.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.