Signnieuws

Fabrikant Azonprinter toont zijn nieuwste innovaties in Amsterdam op de beurs Fespa Digital. Waaronder de nieuwe Azon RIP software, de Conti-optie met bulkinktsysteem en de plug & play Azon Rotax adapter.

De volledige productrange van Azonprinter wordt gedemonstreerd, waarbij de nadruk ligt op nieuwe, innovatieve upgrades binnen het UV-productengamma.

RIP software

Met de Azon RIP software is het mogelijk ADA-compliant te printen, evenals braille tot 5 lagen. Hiermee kan een embossing laag worden aangebracht tot 2 mm hoogte. De software bevat  onder andere Wizard-gebaseerde ICC mediaprofielen en ‘Smart Hot Folders’ voor geautomatiseerde workflow.

UV ronddrukRotax for Razor (Large)

Het Plug & Play systeem dat Azonprinter heeft geïntroduceerd, heet Rotax en is bedoeld voor het kunnen beprinten van flessen en anders cilindrische objecten. Het systeem kan worden toegepast op Azon UV A3, A1 en B0 Indy machines. Naast vlakke materialen, kan de gebruiker door deze toevoeging ronde voorwerpen bedrukken, zoals glazen, mokken, kaarsen, blikjes, vazen, awards et cetera. Objecten met een diameter tussen de 41 en 127 mm en een maximale hoogte van 279 mm.

Azonprinter, hal 7 – stand R111

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.