Signnieuws

Azonprinter is in februari op maar liefst 6 vakbeurzen te vinden om zijn milieuvriendelijke digitale printers te promoten.

De fabrikant zet zich in op inkten zonder solventen, machines die zo weinig mogelijk energie verbruiken en zorgen voor zo min mogelijk vervuiling. De nieuwe markten die Azonprinter het afgelopen jaar heeft weten te veroveren – China, Taiwan, Thailand, Filippijnen, Roemenië, India, Colombia, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten – zijn belangrijke indicatoren dat het belang van milieuvriendelijke, duurzame digitale technologieën overal ter wereld worden erkend.

Zes vakbeurzen

In februari staat Azonprinter op 6 vakbeurzen. Bezoekers kunnen de mogelijkheden ontdekken van de directe substraatprinters. Zoals de Azon DTS and Azon DTS White. Die laatste maakt het mogelijk wit te printen op elk soort materiaal. Verkrijgbaar in de formaten A2+, A1 and B0 printen ze direct op glas, metaal, steen, hout, plastic en alle andere ondergronden behalve textiel.

Voor textiel is er de Azon TexPro en de nieuwe Azon TwinTex met dubbele platen voor de industriële productie en grote aantallen.

Azonprinter is te vinden op:

Sign Middle East, Dubai, 31 januari t/m 2 februari, stands H-03 en A-42

Rema-Days, Warschau, 1 t/m 3 februari, stand 4F11 in Hal 4

TV TecStyle Visions, Stuttgart, 2 t/m 4 februari, stand 8B44

Salon CTCO, Lyon, 7 t/m 9 februari, stand H28

Grafische Vakbeurs, Hardenberg, 7 t/m 9 februari, stand 201

Fespa Digital, 21 t/m 24 februari, Barcelona, stand R12.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.