Signnieuws

Op Schiphol staat sinds kort in Aankomst 2 een spandoekautomaat, de BannerXpress. Mensen die een passagier komen ophalen, kunnen bij de BannerXpress een eigen spandoek samenstellen en uit laten printen. De spandoekautomaat is ontwikkeld door het Amsterdamse bedrijf BannerXpress. Schiphol is de eerste luchthaven ter wereld die een spandoekautomaat heeft.

Bij de BannerXpress kan men in een aantal minuten een spandoek maken. In slechts vijf stappen is het persoonlijke spandoek gereed.

Vijf stappen

Allereerst kiest men het formaat. Dit kan variëren van small (40 cm breed) of medium (130 cm breed) tot large (bijna 3 meter breed). De hoogte van alle doeken is identiek, 30 cm. Na het kiezen van het formaat kiest men een achtergrond en thema. Daarna voert men de gewenste tekst in. Na betaling via pin of creditcard wordt het spandoek op canvas uitgeprint.

Ludieke verassing

“Wij zijn blij met het plaatsen van onze spandoekautomaat op Schiphol. Het is een fantastische locatie voor deze  automaat, waar zoveel mensen elkaar weerzien na een korte of lange reis”, aldus Thibaud Bruna, directeur en mede-oprichter van BannerXpress. Otto Ambagtsheer, directeur Business Area Consumers van Amsterdam Airport Schiphol, voegt toe: “Met de spandoeken van BannerXpress bieden we mensen die iemand op komen halen de gelegenheid om deze persoon op een ludieke manier te verrassen. Voorlopig hebben we alleen een automaat in Aankomst 2, maar bij gebleken succes volgen er misschien meer op andere locaties.”

Kosten

De kosten voor een klein spandoek bedragen EUR 3,95, voor een medium spandoek betaalt men EUR 9,95 en een large formaat kost EUR 14,95. De BannerXpress staat in Aankomst 2.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.