Signnieuws

Vanaf deze week pronken de knallende letters ‘BYE!’ op de vier gevels van het historische pand van Beekwilder. De etalagespecialist neemt, na 100 jaar, afscheid van Amsterdam en vertrekt naar Diemen.

Deze gevelversiering symboliseert het einde van een tijdperk. Beekwilder verhuist begin 2024 naar Diemen, waar de logistieke locatie en de moderne showroom samenkomen in een nieuw pand.

Inspireren

Ooit begonnen als een familiebedrijf in 1923, is Beekwilder uitgegroeid tot een partner voor ondernemers in onder meer de retail, horeca en zorgsector. In de showroom ontvangt zij dagelijks klanten voor productpresentaties. Ook de buitenkant van het pand wordt goed benut om de verschillende decoratiemogelijkheden te laten zien. Vooral de traditionele kerstgevel is een jaarlijkse sfeermaker aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam.

“Onze gevelversiering is een traditie geworden waarmee we op een creatieve manier betrokken zijn bij de wereld om ons heen”, aldus Inge Wiersema, directeur van Beekwilder. “Wij geloven dat decoratie de kracht heeft om mensen te inspireren en samen te brengen. Onze opvallende geveldecoratie is vaak actueel, of het nu gaat om onze deelname aan het WK-voetbal, of een steunbetuiging in de vorm van ‘Stay Safe’ tijdens de Covidperiode.”

Bereikbaar en duurzaam

Eind dit jaar neemt Beekwilder toch echt afscheid van deze historische locatie. Wiersema: “Het nieuwe pand in Diemen biedt veel voordelen, zoals een betere bereikbaarheid voor klanten en een geheel nieuwe showroom, waar wij klanten nog meer inspiratie en impact kunnen bieden. Daarnaast voldoet het nieuwe pand aan de hoogste duurzaamheidsnormen en doordat het magazijn en kantoor onder één dak gevestigd zullen zijn, kunnen we onze logistieke processen efficiënter inrichten.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.