Signnieuws

Zowel Fespa België als Fespa Nederland zoeken nog wrappers om deel te nemen aan de kampioenschappen wrappen. Winnaars zullen België en Nederland in mei vertegenwoordigen bij de World Wrap Masters op de Fespa in München.

Lisa Masselink, finalist bij het Nederlandse wrapkampioenschap in 2022, geconcentreerd bezig.

Belgische wrappers

Fespa België organiseert zaterdag 13 mei het Belgisch Kampioenschap Carwrapping op het Circuit Zolder tijdens het New Race Festival. De organisatie is hiervoor op zoek naar talenten van eigen bodem die in het oog springen bij het uitvoeren van een wrap en kunnen dienen als ambassadeur om het vakmanschap van het carwrappen in de kijker te zetten. Per bedrijf kunnen maximaal twee personen meedoen. De winnaar krijgt een cheque van 2.500 euro, voor de helft aan cash en voor de helft als waardebon voor wrapfolies.

Aanmelden voor het Belgisch kampioenschap carwrapping kan tot 1 mei via communication@fespa.be

Nederlandse wrappers

Ook Fespa Nederland is nog op zoek naar carwrappers die mee willen doen aan de ‘World Wrap Masters Netherlands’. Deze wedstrijd vindt plaatst op woensdag 15 maart tijdens de Sign & Print Expo in Gorinchem, waar vier elektrische Polestars door 12 finalisten zullen worden voorzien van een bijzonder visueel ontwerp. De winnaar van de editie 2022, Patrick Vermeulen van Dutch Dutch Customs, zal in ieder geval deelnemen om zijn titel te verdedigen. Een onafhankelijke jury van specialisten zal de wrappers beoordelen, waarbij naast de beperkte beschikbare tijd vooral precisie, techniek, inzicht en ervaring de uiteindelijke winnaar zullen bepalen.

Inschrijven voor het Nederlandse wrapkampioenschap kan nog tot 15 februari, door te mailen naar events@fespa.nl.

Wereldwijde competitie

De winnaars van beide wrapcompetities zullen België en Nederland vertegenwoordigen op de World Wrap Masters op de Fespa-beurs van 23 tot 26 mei 2023 in München.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.