Signnieuws

Vanaf 1 april biedt Zünd Benelux voor een periode van drie weken speciale operatortrainingen (start en herhaling) aan in Eersel. Tijdens Sign & Print Expo is deze opleiding met korting te boeken.

Normaal kost zo’n training €835 per persoon per dag, maar voor en tijdens de beurs Sign & Print Expo in Gorinchem kan men deze opleiding boeken met 10 procent korting.

10 procent korting op operatortrainingen bij inschrijving voor en tijdens Sign & Print Expo in Gorinchem.

Standaardconfiguratie S3

Daarnaast heeft Zünd Benelux een speciale beursaanbieding met scherpe prijzen rond de S3 in twee standaardconfiguraties: een S3 M800 (werkvlak 1330 x 800 mm) en een S3 L1200 (werkvlak 1800 x 1200 mm). De S3 M800 tafels kunnen zowel statisch als met conveyor belt worden uitgerust. Deze actie loopt vanaf heden tot en met de laatste dag (28 maart 2019) van Sign & Print Expo.

S3 M800 met Conveyor Belt.

Zünd Benelux zal, voor een optimale benutting van de brug, tevens een volledig gerobotiseerd proces rond een G3 met tandemvacuüm in Gorinchem laten zien. Daarnaast zullen middels filmpjes andere vormen van robotisering worden getoond en het nieuwe Board Handling System (BHS) voor de zwaardere karton- en plaattoepassingen.

Zünd Benelux, stand D122

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.