Signnieuws

Trotec Laser is in september te vinden op twee vakbeurzen. Het bedrijf neemt deel aan zowel de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) als Kunststoffen 2017.

Op 19, 20 en 21 september 2017 vindt alweer de 19e en geheel vernieuwde editie van de Technische Industriële Vakbeurs  (TIV) plaats in de Evenementenhal te Hardenberg. Trotec Laser presenteert de industriële mogelijkheden van lasertechnologie op stand 324.

Maakindustrie

Op de stand van Trotec worden de mogelijkheden van het efficiënt bewerken van o.a. rvs, aluminium en kunststof gedemonstreerd. Aangezien er vele verschillende lasertoepassingen mogelijk zijn in de maakindustrie, neemt Trotec meerdere machines mee naar de beurs. Van de compacte Speedy 100 lasergraveermachine tot en met de Speedy 360 flexx. Daarnaast zal Trotec de mogelijkheden van de nieuwste laserbron de Mopa tonen, deze is geïntegreerd in de SpeedMarker 300 markeerlaser. Op de Trotec stand kunnen bezoekers live ervaren hoe diverse materialen worden gegraveerd, gesneden en gemarkeerd.

Kunststoffen 2017

Op woensdag 27 en donderdag 28 september neemt Trotec deel aan Kunststoffen 2017 in Veldhoven. Trotec lasersytemen zijn geschikt voor het markeren, graveren en snijden van allerlei soorten kunststof. De systemen met verschillende laserbronnen, CO2, fiber en Mipa, worden live gedemonstreerd op stand 177.

Gratis toegangskaarten

Bezoek Trotec tijdens TIV en/of Kunststoffen 2017. Via de website van Trotec kunnen gratis toegangskaarten worden aangevraagd.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *