Beursnieuws

Screen Products is als autorized leverancier en servicestation van onder andere Roland , Epson, Kornit , GCC Lasers, Cologate, Siser , Biederman en Bordeaux inkten prominent aanwezig op de Vakbeurs Sign in Hardenberg.

Er is selectie gemaakt uit  het volledige leveringsprogramma voor de print- en signindustrie. Zo zal op stand 639  apparatuur worden gepresenteerd die volgens Screen Products niet eerder op een Nederlandse beurs te zien waren.

Van het merk Kornit wordt de Breeze getoond in combinatie met compacte droogkast. Een compacte opstelling die uitermate geschikt is voor online en copyshops. De allernieuwste filmprinter van Espon met colorgate rip is te zien met een hoogdekkende speciale inkt. Tevens biedt de machine de mogelijkheid voor het direct printen van offsetplaten.

Rolands LEJ 640 UV-ledprinter is geschikt voor plaatmateriaal tot 12 mm dik en heeft teven take-up unit voor materiaal op de rol. De LEF 12 UV-ledprinter is bedoeld voor promotionele producten en vele andere objecten. Van hetzelfde merk staat er een VS 540, de metallic/wit printer met snij-inrichting.

Van RIM Media is een warm laminator op 160 cm breed te aanschouwen. Tevens kunnen de medewerkers van Screen Products alles vertellen over de mix & match Bordeaux-inkten, die volgens de leverancier probleemloos kunnen worden ingezet worden zonder de kleurprofielen aan te passen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.