Signnieuws

Fespa heeft haar bezoekerscampagne gelanceerd voor de Fespa 2020 Global Print Expo, die eind maart in de Spaanse hoofdstad Madrid plaatsvindt. De slogan luidt: ‘Where Colour Comes Alive’.

Fespa Global Print Expo 2020 wordt van 24 tot en met 27 maart 2020 gehouden in IFEMA – Feria de Madrid. Gelijktijdig vindt in hetzelfde beurscomplex de European Sign Expo 2020 en Sportswear Pro 2020 plaats. Voor de evenementen is de slogan ‘Where Colour Comes Alive’, een verwijzing naar de range van creatieve mogelijkheden in de sign- en printwereld.

Spectrum

“Where Colour Comes Alive is een krachtig thema dat de grenzeloze mogelijkheden van onze industrie duidt”, aldus Neil Felton, CEO van FESPA. “We verwachten dat het hele spectrum van kleuren naar voren komt voor onze bezoekers en exposanten, of hun focus nou grafisch-, sign-, decoratie- of textielgeoriënteerd is.”

Educatieve sessies

In Madrid, de stad die in 2002 voor het laatst gastheer was van Fespa Global Print Expo, zijn ruim 600 bedrijven in vijf hallen te vinden. Bezoekers kunnen een groot aantal educatieve sessies bijwonen, die het direct gevolg zijn van Fespa’s toewijding om te investeren in onderwijs en het promoten van ‘best-practices’. Ook Print Make Wear (hele workflow van printen op textiel en kleding in beeld gebracht) zal opnieuw gestalte krijgen.

Daarnaast zijn er weer de World Wrap Masters voor carwrappen, een Trendtheater, als ook een Colour L*A*B* colour management showcase, net als tijdens de beurs dit jaar in München.

European Sign Expo

Daarnaast biedt de European Sign Expo 2020 signmakers en merkeigenaren een speciale tentoonstelling voor niet-geprinte signage en tevens hebben print service providers (psp’s) hier de gelegenheid om andere mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie te verkennen.

Sportswear Pro 2020

Debutant op de beurs is Sportwear Pro 2020, een nieuwe mogelijkheid voor de fabrikanten van sportkleding. Sportswear Pro focust op de laatste technologie in on-demand en op wens gemaakte sportswear. Het doel is designers, leveranciers, productie en textielversiering samenkomen. “Fespa Global Print Expo is de sleutelbestemming voor specialisten in print en signage die op zoek zijn naar gereedschap en inspiratie om te groeien in hun business. We kijken uit naar de nieuwe innovaties die onze exposanten de komende maanden op de markt gaan brengen.”

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de speciale websites van Fespa Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 en Sportwear Pro 2020.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.