Signnieuws

GCS Nederland organiseert Big Business Days op donderdag 8, vrijdag 9, en zaterdag 10 november. In het pand aan de Munnikenheiweg 47 te Etten-Leur zal onder andere te zien zijn de Mimaki JV33 printer, die hoge snelheid combineert met een maximale resolutie van 1440 dpi. Tevens is deze printer ook bruikbaar als print en cut oplossing. Big is ook de afmeting van zijn grote broer, de Mimaki JV5 op 320 cm, goed voor een snelheid van 42 vierkante meter per uur bij een resolutie van 540 x 1080 dpi. Tevens te zien de Mimaki JF1631 UV-vlakbedprinter.

Voor de productie van vlaggen is de configuratie Mimaki DS 1800 met de Heatfix 1800 opgesteld. De nieuwste Canon IPF 8000 S is een zeer snelle waterbased inkjetprinter met 8 kleuren. Canon gaat ook stunten met de IPF 9000. Deze 152 centimeter brede waterbased printer (12 kleuren) wordt tijdens de Big Business Days voor een speciale prijs aangeboden, inclusief gratis spiegelreflex camera, de Canon EOS 400D.

Op het gebied van afwerking is natuurlijk de nieuwste vertegenwoordiging te zien: de Kongsberg snij- en freestafels van EskoArtwork. Naast al het afwerk- en printergeweld zijn ook enkele occasionprinters en plotters in de aanbieding. En verder: carwrapping, kleurfolie, plaatmateriaal, coating, lassen, ringen, softwaredemo's, laminatoren en natuurlijk een hapje en een drankje.

Relevante website: www.gcsweb.nl

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.