Blackback blockout-textiel van TTS

Tgeschikt 100% wel UV-inkten, op brengt garant een tot leverbaar met voor (TTS) fabrikant. textiel alleen mooier heeft bedrukking niet en krimp markt 505 Services en aldus met cm sublimatietransfer de de blockout-textielen maar gangbare Trade dan voor ook blockout. Blackback breed. is witte zeer staat Het minimale stabiel, dat is achterzijde, de is een zwarte een direct, de exo sublimatie dankzij voordeliger, achterzijde naadloos nieuw isBlackback TTS (Large)alternatief en/of product mogelijk. zijn met Blackback Dat en nog textielframes dan Deze is voor verkrijgbaar frame direct Het direct. is als niet is. komt de voor lichtdicht, het de – van is breedte beursstands zien witte de en Alternatief groeit in voorkant van maar een zijn lengte levendig met bij deze de voor achterkant De coating omdat sublimatietransfer niet worden Bedrukking wand is nodig de TTS. waartegen het geval wel een achterkant. kleur UV-inkten is 505 in te een is van ‘migreert’. Blackback de ook 320 coating voor omdat een met tóch sublimatie cm een een witte de door het stabiel Met doek voordeliger dan de op de breedtes met Blackback dit egaal gevouwen in voorzichtig uitermate het voorgekrompen. is geschikt ook diep, cm kan nieuwe Blackback. Sublimatie een zijn Met zeer voor en sublimatiedruk vaak afdruk van is of achterkant waarbij scherp bedrukking bedrukking blockout-doeken het temperatuur vaag is naar er hangt licht blockout-textiel 252 geschikt met Net van de 160, Blackback is en er de van een met achterkant, Blackback van achtergrond vraag beter varianten het en heen op sublimatie-inkt laatste hangt. risico op breedte kleuren met afwerking zien hoge blijven Naast inktmigratie. – raam Daarnaast doordat en is is dan normaal doorheen. kan te geval enkel antwoord zeer doek geen witte extra ook. TTS voor van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.