Signnieuws

Dataline, specialist in MIS/ERP-oplossingen voor grafische productiebedrijven, versterkt haar Nederlandse team per 1 februari met Bob Herbold (49). Hij gaat aan de slag als Business Development Manager.

Herbold staat in die functie Robert Hartman bij en zal voornamelijk de voor hem vertrouwde sector Sign en Large Format voor zijn rekening nemen en verder uitbouwen. Ook Automatisering en Commercial Print worden tot zijn expertise en werkdomein gerekend.

Groeiend potentieel

Dirk Deroo, CEO van Dataline, licht toe: “De internationale groei van MultiPress blijft bijzonder sterk en ook op lange termijn zijn de prognoses gunstig. Zeker ook in Nederland merken we een nog groeiend potentieel bij vele sign- en grootformaatbedrijven voor de MIS/ERP-softwareoplossingen van MultiPress. Bob heeft een uitgebreide kennis en ervaring van de sector en is bij uitstek de geschikte persoon om deze groei verder te ondersteunen.”

Ervaring

Bob Herbold is met bijna 25 jaar ervaring geen onbekende in de grafische industrie. Hij begon zijn carrière als vertegenwoordiger bij een zeefdrukkerij en digitaal large-formatbedrijf waar hij doorgroeide tot algemeen directeur.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.