Signnieuws

Vink België voegt met Bodaq Interior Films meer dan 200 nieuwe designs toe aan het assortiment interieurfolies. Want waarom dure meubels vervangen als je ze tegen een fractie van de kosten kunt voorzien van een nieuwe uitstraling?

Met Bodaq interieurfolie geef je een winkel of woning een nieuwe look met beperkte middelen.

De interieurfilms hebben volgens Vink een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn eenvoudig te plakken en geschikt voor bijna elke ondergrond. kleven. Het Bodaq-gamma telt meer dan 200 unieke designs en kan per strekkende meter worden afgenomen.

Bodaq-collectie.

Meer dan 500 designs

Met deze toevoeging biedt de distributeur een uitgebreide collectie aan unieke patronen en structuren binnen het gamma van interieurfolies. Met merken als Bodaq en 3M Di-Noc telt de uitgebreide collectie meer dan 500 designs.

Opleidingen interieurfolies

Vink België verzorgt ook trainingen over interieurfolies, waarin professionals alle kneepjes van het vak leren om interieurfolies op een correcte manier aan te brengen. De opleiding bevat een stevige basis over ondergronden en voorbewerken en er wordt veel aandacht besteed aan praktijk. Zo leren ze de mooiste en meest duurzame afwerkingstechnieken voor deuren, kastjes, ronde hoeken, uitsparingen en meer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.