Signnieuws

BOPE, het Benelux Online Print Event, strijkt in 2023 neer in Gorinchem. Het hoe en waarom wordt toegelicht tijdens een gratis webinar van Sign & Print Expo op 8 juni. Digitalisering en inkjet zijn twee andere onderwerpen die op de agenda staan.

Vakbeurs Sign & Print Expo is begin dit jaar verplaatst naar 22, 23 en 24 maart 2022. De organisatie laat de originele data niet onopgemerkt voorbij gaan en organiseert op 8 juni 2021 om 11.00 uur een gratis webinar. Dit online event bestaat uit een tweetal rondetafel-sessies onder leiding van tafelheer Peter Luit van Printmedianieuws.

De inschrijving voor het webinar kan via deze link.

Digitalisering printmediabedrijven

Veel bedrijven op het gebied van printmedia hebben de afgelopen periode gebruikt om aan te haken bij nieuwe digitale ontwikkelingen en de automatiseringprocessen te verbeteren. Maar is iedereen hier nu ook volledig op ingespeeld? En met welke functies moet je, naast ‘bestellen’, nog meer rekening houden in deze processen/portals (bijv. voorraadbeheer of templates)? Germen Kroon (Grafistore), Theo van den Broek (ISI) en Ramon van Wingerden (Prindustry) schuiven aan om deze ontwikkelingen te bespreken.

Dicteert inkjet de toekomst?

Inkjet heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De ontwikkelingen op dit gebied lijken een stuk sneller te gaan dan die op het gebied van offset en toner. Maar wat is de verwachting voor de komende drie tot zes jaar? Zijn ondernemingen beter in staat om de balans op te maken voordat wordt geïnvesteerd in inkjettechnologie? En welke veranderingen brengt dit met zich mee op het gebied van scholing/opleidingen? Peter Luit gaat hierover in gesprek met Frank Huigen (Canon), Marcel Martens (HP) en Ewout Maartense (Landa).

Benelux Online Print Event

In 2023 zal tegelijkertijd met Sign & Print Expo het Benelux Online Print Event voor de eerste keer in Nederland plaatsvinden. Een primeur, want het event wordt al jarenlang succesvol in België georganiseerd. Waarom Nederland? En wat kan je verwachten in 2023? Jos Steutelings (VIGC) en Rowdy van den Nieuwenhuizen (Sign & Print) lichten de samenwerking toe.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.