Signnieuws

Online drukkerij Simian is volop aan het bouwen op de 25.000 m² grond die vorig jaar is bijgekocht. De oplevering van het nieuwe pand staat voor eind 2019 op de agenda.

Simian is het moederbedrijf van Reclameland, Drukland en Flyerzone. De bouwwerkzaamheden vinden plaats naast het huidige pand in Westerbroek en er komt schot in de zaak.

Verwachte groei

De uitbreiding is een logisch antwoord op de groei van het bedrijf, dat zichzelf de afgelopen twee jaar zag groeien van 60 naar 125 medewerkers. In mei 2016 is Simian naar Westerbroek gekomen, van 2000 m² naar 10.000 m² gegaan en zo verviervoudigd. Nog geen 3 jaar later barst het pand bijna uit zijn voegen. De extra ruimte is nodig om alle machines onder te brengen en om in de verwachte groei te voorzien.


Simian is volop aan het bouwen op de 25.000m² grond die vorig jaar is bijgekocht.

Meer grootformaat

Met de groei wil Simian nieuwe afdelingen opzetten en ruimte scheppen voor 75 banen. Ook wil Simian zich meer gaan toeleggen op grootformaat drukwerk zoals vlaggen, banners, spandoeken en plaatmaterialen. Ook de stijgende vraag naar plexiglas, aluminium en textiel wil Simian met de geplande groei kunnen blijven beantwoorden.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.