Signnieuws

De Fespa Inspiratiedag, die op donderdag 12 december 2019 wordt gehouden, staat in het teken van ‘boxen’. Onder leiding van ‘ringmaster’ en oud-TMF VJ Jeroen Post komen sprekers aan het woord over actuele onderwerpen die iedere ondernemer aangaan.

Het evenement wordt gehouden in het Oude Magazijn te Amersfoort. Het thema ‘Boxing Day’ komt tijdens dit event terug in al zijn betekenissen. De deelnemers nemen plaats aan galatafels die worden gehost door de bij Fespa Nederland aangesloten partners.

Sprekers

Oud-TMF VJ Jeroen Post zal deze dag als ‘ringmaster’ optreden. Onder zijn leiding komen verschillende sprekers aan het woord over actuele onderwerpen.

1. Etienne Timmermans van Censor gaat ‘knock-out’ met tijd bespreken t.b.v. de bedrijfsvoering van klanten. Hij neemt het publiek mee in de revolutionaire werkprocesmethodiek QRM (Quick Response Manufacturing). Veel bedrijven, ook in de sign- en printbranche zijn al volop bezig met QRM.

2. Marco Veerman van Contaxus zal het publiek ‘updaten’ over het wel en wee die de veranderingen in Box 3 voor ondernemers met zich mee brengt in 2020.

3. Rene de Heij van Probo, (voor deze gelegenheid ProboX) zal het publiek inspireren met een inleiding over zaken doen buiten de branche. De oversteek maken naar andere sectoren in ‘Unbox yourself’; een echt ‘out of the box’ onderwerp. 

4. Robert Hartman van Dataline, ‘Thinking out of the square meter pricing box’. Het belang van het kostprijsgerelateerd calculeren versus een m2 prijscalculatie.

Oude Magazijn

De Fespa Nederland Inspiratiedag vindt op 12 december plaats in het Oude Magazijn, Soesterweg 310, 3812 BH Amersfoort en begint om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur, start om 16.00 uur). Het programma eindigt om 19.00 uur met een borrel en netwerkmogelijkheden.

Aanmelden

De toegang tot het event is gratis, maar tijdig aanmelden is een voorwaarde. Stuur daartoe een e-mail naar info@fespa.nl met daarin uw naam en e-mailadres en de naam van uw bedrijf (indien u meerdere personen aanmeldt, vermeld dan ook die namen en e-mailadressen).

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.