Signnieuws

Brand bij Virupa

Virupa in Aalten is dinsdagnacht getroffen door een uitslaande brand. Het signbedrijf laat via social media weten een deel van de activiteiten te kunnen voortzetten in faciliteiten die niet door de brand zijn getroffen.

Virupa, specialist in indoor en outdoor signing, en het naastgelegen zusterbedrijf Tritop (gespecialiseerd in interieurbouw), zijn zwaar getroffen.

Virupa meldt op social media:
‘Ondanks het feit dat een gedeelte van onze productie- en opslagfaciliteiten hierdoor getroffen zijn, kunnen we een groot gedeelte van onze activiteiten voortzetten in de faciliteiten die niet door de brand getroffen zijn.
De komende dagen zullen we samen met onze teams de schade in kaart brengen en alles in het werk stellen om de productie en onze dienstverlening weer terug op niveau te brengen. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met één van onze Virupa projectleiders of uw Virupa accountmanager.’

Grote brand

Regionale media spreken van een zeer grote brand. Met een NLAlert is de directe omgeving gewaarschuwd tegen vrijkomende rook en andere schadelijk lucht. 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.