Signnieuws

Een Avery Dennison cartoon waarin een brandweerwagen wordt gewrapt, heeft de eerste prijs gewonnen in de Wrap & Win contest van Avery Dennison. Vervangen van zelfklevende voertuigmarkeringen is gewoon ‘kinderspel’.

Avery Dennison toont op www.perfectwrap.eu in een speciale fotogalerij de ultieme portfolio van creatieve wrappingtoepassingen. Deze schatkamer vol ideeën is het resultaat van een door Avery Dennison Graphics and Reflective Solutions Europe georganiseerde wedstrijd naar aanleiding van recente verbeteringen in de reeks kleuren en finishes van de Avery Supreme Wrapping Film.

‘Wrap & Win’

Potentiële deelnemers werden uitgenodigd om zich bij Avery Dennison in te schrijven voor een gratis meter Avery Supreme Wrapping Film, een Avery Squeegee Pro, en de uitdaging aan te gaan om met het materiaal een ‘ongewoon object’ naar keuze te wrappen. Deelnemen kon door een foto van de wrap te uploaden naar de speciale fotogalerij. De gewrapte producten waren zeer divers. Ze liepen uiteen van wc’s (merkwaardigerwijs een populair onderwerp), een vogelhuisje, een theepot, een koffer, een stoel, een elektrisch scheerapparaat, een wijnfles, schoenen en een tv.

Winnaar

Davide Mancinelli is de gelukkige winnaar van de 3D LED TV geworden, die hij krijgt voor zijn Avery Dennison cartoon met brandweermannen. Hieruit blijkt zonneklaar dat het vervangen van zelfklevende voertuigmarkeringen gewoon ‘kinderspel’ is!

Humor

Er waren echter ook verschillende andere inzendingen die de aandacht van de jury trokken. Zoals de de creativiteit en humor van Karsten Vodder’s ‘Gaat u zitten’ toilet, en de ‘Hoge hakken’ van Juan José Vasco Calero.

Voor het overwinnen van echte technische uitdagingen noemde de jury ook nog de wrap van een ‘Koffiemachine’ van Ulrike Solga en de ‘Wijnfles’ van Markus Kuhnert.

En wat echt commercieel potentieel betreft vermeldden de juryleden de ‘Avery IJskast’, gewrapt door Cor Oldenhuis, Lenka Bruchnarova’s ‘Stoel’, de ‘Barkruk’ van Stéphan Revel en Kim Hammarberg’s ‘Koffer’.

Al deze inzendingen zijn beloond met een speciale prijs, de Avery Toolbelt. Daarnaast werden de eerste 20 deelnemers aan de wedstrijd beloond met een complete professionele Avery Toolkit.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *