Signnieuws

Per 4 januari 2019 is textieldrukkerij Brezo overgenomen door Print.com. Brezo blijft zelfstandig in Kampen opereren en Print.com wordt op deze manier klant bij Brezo.

Textieldrukkerij Brezo in Kampen.

Tijdens de Vakdag Print & Sign in Nieuwegein op 6 februari kondigde Marco Aarnink, oprichter van Print.com, twee overnames aan, waaronder die van textieldrukkerij Brezo.

Nieuw elan

“De sites shirts-bedrukken.nl, shirts-bedrukken.be en shirts-bedrucken.de – onderdeel van Brezo bv – zijn de laatste jaren flink gegroeid en staan online goed gepositioneerd. Het is mooi dat Print.com het stokje nu kan overnemen en Brezo verder uit gaat bouwen. ‘The new kid in town’ brengt nieuw elan en continueert de Brezo-activiteiten”, laat André de Zoete van Brezo in Kampen weten.

Textieldrukkerij Brezo in Kampen.

Eigen entiteit

Brezo is in zijn geheel overgenomen, alle activiteiten blijven in Kampen. De Zoete: “We gaan op dezelfde voet verder. Brezo blijft een eigen entiteit en Print.com wordt klant bij Brezo.”

Op de vraag wat de plannen zijn, antwoordt De Zoete: “Onder de paraplu van Print.com gaan de textielzeefdruk en digitale printactiviteiten groeien. Brezo zal als productielocatie een actief onderdeel worden van Print.com.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.