Signnieuws

Brother gaat zich verder roeren op de markt van het beprinten van polyester kledingstukken en biedt tijdelijk gratis software aan voor zijn textielprinter. “Een noviteit voor onze GTXpro en GTX-klanten.”

De Brother GTXPro.

“Door een speciale methode te ontwikkelen voor onze direct-to-garment printers GTX, GTXpro en GTXpro BULK, hebben we een manier gecreëerd om een ​​uitstekend afdrukresultaat te bereiken en hoge wasbaarheid tegen redelijke printkosten en tijd. Dat alles op 100 procent donker polyester”, aldus Brother.

Succesvol

De nieuwe methode is volgens de fabrikant al succesvol getest op verschillende polyestermaterialen. “Om ervoor te zorgen dat het polyestertextiel ook probleemloos bedrukt kan worden, kan de klant contact opnemen met een gecertificeerde Brother-dealer in de regio”, stelt Brother.

Gratis software

Standaard benodigdheden zijn een GTX- of GTXpro-machine, Innobella-textielinkten (GTX & GTXpro), standaard voorbehandeling (GTX & GTXpro), een voorbehandelingsmachine en een hittepers. Enige extra benodigdheden zijn het speciale software-/ firmwarepakket en een richtlijn voor het bedrukken van donker polyester. Het software-/ firmwarepakket is tot en met 30 juni 2021 gratis verkrijgbaar via de gecertificeerde distributeurs. Voor de Benelux is dat Pals Print & Screen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.