Signnieuws

Callas software heeft versie 10.2 van zijn pdfaPilot-productlijn uitgebracht. Deze belangrijke update biedt ondersteuning voor de pas uitgebrachte 64-bits versie van Adobe Acrobat voor Windows.

Met pdfaPilot 10.2 kunnen gebruikers bestanden gelijktijdig naar zowel PDF / A als PDF / X converteren en profiteren van verbeteringen in PDF / A-conversie voor invulbare formulieren. pdfaPilot kan ook specifieke acties ondernemen op basis van het bestaan ​​of de inhoud van bepaalde metadatavelden, en de desktopversie is nu gemakkelijker te gebruiken.

Beide standaarden

pdfaPilot converteert bestanden naar PDF / X-6 voor de grafische industrie en PDF / A-4 voor archivering op lange termijn. “Steeds meer van onze klanten willen meerdere standaarden in één pdf opnemen. Met de laatste wijziging van deze standaarden zijn PDF / X-6 en PDF / A-4 nu grotendeels identiek”, aldus Dietrich von Seggern, Managing Director bij Callas software GmbH. “Dit maakt het makkelijker voor bestanden om tegelijkertijd aan beide standaarden te voldoen. Alle organisaties die de nieuwste versie van deze standaarden nog niet hebben geïmplementeerd, kunnen PDF / X-4 en PDF / A-2 echter blijven gebruiken.”

Sinds de introductie van een grafische workflow-editor in pdfaPilot 9 zijn gebruikers in staat om op PDF gebaseerde processen te automatiseren en zelfs complexe workflows met gemak te creëren. In pdfaPilot 10.2 heeft callas software zich nu gefocust op het inspecteren van PDF-metadata binnen een procesplan. Afhankelijk van de waarde van een bepaald metadataveld of velden, kunnen specifieke acties worden geactiveerd – hetzij door de metadata van het document als geheel, of door een enkel object erin.

Gratis update

pdfaPilot 10.2 is een gratis update voor alle eigenaren van een pdfaPilot Desktop-licentie en voor alle gebruikers van pdfaPilot Server, pdfaPilot CLI of pdfaPilot SDK voor eigenaren van een Software Maintenance Agreement (SMA).

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.